İnsan vücudundaki elektrik, duyusal mesajlar gönderir kalbimizin pompalaması, beyin ve vücudun çalışmasını sağlar. Bununla birlikte, vücut elektriği, günlük olarak maruz kaldığımız elektromanyetik frekanslardan tamamen farklıdır ve sorunların başladığı yer de asıl burasıdır.
Cep telefonlarından ve WiFi'den gelen tutarlı "düşük seviye emisyonlar" kan beyin bariyerini etkiler ve vücuttaki habis beyin tümörleri ve diğer kanser türlerinin gelişmesine katkıda bulunur. Bu risk, yüksek düzeyde kablosuz radyasyona ne kadar erken maruz kalırsa o kadar ölçüde artar.
İşte bu bağlamda insanın dünyaya gelmeden önceki durumu, çocukluk ve ergenlik dönemine kısaca bakalım. Hamilelik sırasında anne adayları doğmamış çocuklarını sağlıklı dünyaya getirmek için bir çok önlem alırlar ve dikkatli davranırlar. Ama ellerinden, en zararlısı olan telefonu bir türlü bırakmazlar. Lütfen hiç değilse çocuklarınızı dünyaya gelmeden önce kablosuz radyasyona maruz bırakmayın. Çünkü etkileri beyinden başlıyor…
Çoğu zaman, mobil cihazlar ve Wi-Fi için belirlenen kurallar ve düzenlemeler yetişkinler üzerinde yapılan çalışmalara dayanmaktadır. Ancak Kasım 2015'ten itibaren böyle bir çalışma ile, dört yaşın altındaki çocukların% 97'sinin akıllı bir cihaz kullandığını göstermektedir.
Çocukların yetişkinlerden daha fazla mikrodalga radyasyonu emerler. Lütfen çocuklarımız koruyalım.
Doğmadan önce radyasyona bağımlı dünyaya gelen çocukları bekleyen bir tehlikede beyin tümörüdür. Beyin tümörleri şu anda ABD ve Kanada’da ergenler arasında en sık görülen kanser türüdür.
Telefonun yaydığı elektromanyetik radyasyona maruz bırakılan fareler kanser oldu! Teknolojiler yalnızca virüsleri değil, kanser vaklarını ve türlerini de artıracak.
Bundan sonra insan yaşamı, 5G teknolojilerine geçiş ile birlikte tüm bu hastalıkları en az 10’la çarparak devam edecek.
Nasıl ki sigara bağımlılığı zamanla içerisine konulan katkı/kimyasal maddeler ile artırıldıysa, aynı durum teknoloji için de geçerlidir.
Nasıl ki tiryakiler için, sigaranın üzerinde, “sağlığa zararlıdır” yazısı ile kararmış ciğerlerimizi gösteren resimler hiçbir şey ifade etmiyorsa, bugün de cep telefonları ile hayatımıza giren “zararlı teknolojiler” konusunda ki söylemler de hiçbir şey ifade etmiyor.
Ne yazık ki bu doymak bilmez sapkınlar veya küresel güç haline gelenler, nasıl yollarına devam ediyorlar ise bizler de bir o kadar arsızlaşıyoruz.
Sonuç mu?
Bu yıl (1 Ocak-4 Temmuz 2020 ) kanserden ölen sayısı 4.171.743
Bu yıl (1 Ocak-4 Temmuz 2020 ) sigaradan ölen sayısı : 2.539.252
Hocam merhaba,
yazıları okuyorum ancak şöyle bir eksik var, araştırmalardan bahsediyorsunuz mesela ama kaynak yok. hangi araştırma, nasıl zararlı sonuçları var? tamam anlatıyorsunuz ancak görmek lazım. saygılarımla