Öne Çıkanlar KKTC DSÖ Göbeklitepe mRNA Chabad

GAZZE İNSANLIĞIN SON DURAĞI

Haber Merkezi Manisa / 31 Temmuz 2024

Hamas lideri Heniyye’nin Tahran'da suikasta uğraması ile  Manisa Filistin’e Destek Platformu adına açıklama yapan Dr. Muzaffer YURTTAŞ;Gazze’nin Sesi Olmak İçin Meydanlarda olmalıyız” dedi.

YURTTAŞ yaptığı yazılı açıklamada,

1)Siyonist İsrail’in 7 Ekim tarihinden bu yana tüm Orta Doğu’da, Filistin’de sergilediği soykırım ve vahşeti lanetlemek için,

2)Katillerin konuşturulup mazlumların susturulduğu ABD parlamentosunda dakikalarca alkışlandığı ABD’nin iki yüzlü tavrını kınamak için,

3)İsrail dışişleri bakanının, ülkemizi ve cumhurbaşkanımızı tehdit etme cüret ve hadsizliğini telin için,

4)Daha üç ay önce oğulları ve torunları, bugün de kendisi şehit edilen Hamas lideri İsmail Haniye ve tüm şehitler için,

5)Dünyanın soykırım ve zulme sessizliğini kırmak ve mazlumların sesi olmak için,

Gazze’nin, Mescidi Aksa’nın, Filistin’in ve tüm dünya mazlumlarının sesi olmak için 81 İlimizde ve Manisamızda meydanlardayız.

3 Ağustos cumartesi günü saat 18:30’da Manisa Sultan Camii’nde buluşup, Manisa Hatuniye Camii’ne kadar bayraklarımızla birlikte yürüyeceğiz. Sonrasında Hatuniye Camii önündeki park içerisinde Kur’an-ı Kerim okunması, basın açıklaması ve dua ile yürüyüşümüzü tamamlayacağız.

Tüm halkımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı bayrakları ellerinde bu önemli eyleme davet ettiklerini açıkladılar.

Anahtar Kelimeler:
HamasGazzeManisa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.