Öne Çıkanlar DSÖ Göbeklitepe KKTC mRNA Chabad

İtler Ürüyecek KKTC Kervanı Yürüyecektir.

Yazan Sabahattin İSMAİL

Yaptığı inşaatlardaki yasa dışılıklar ve birçok insana tapu vermemesi nedeniyle hakkında açılan birçok dava olan yapsatçı müteahhit Ayhan Arıklı, Facebook sayfasındaki paylaşımında, Yahudilerin ve diğer yabancıların KKTC topraklarını yağmalamasına karşı verdiğim mücadele nedeniyle bana saldırmış ve beni, "Rum’a hizmet etmekle" suçlayarak " ortadan kaybolduğumu" iddia etmiştir.

Herkesin ne olduğunu bildiği Ayhan Arıklı adlı yapsatçının saçmalamaları ciddiye almaya değmez.

Ben yüz yıllık milli direnişimiz sonucu şehitler pahasına kurtardığımız ve kanımızla suladığımız bu topraklar, Yahudilerin, Siyonistlerin, yabancıların, kara para aklayan mafyanın eline geçmesin, Kıbrıs Filistin olmasın, tarım arazileri betonla dolmasın, alt yapısız beton yığınları dikilmesin, gençlerimiz de konut alabilsin diye mücadele ediyorum.

Bu toprakların kurtuluşu için mücadele etmemiş olan Ayhan Arıklı ile para hırsı gözünü karartmış diğer bazı müteahhitlerin saldırıları, 15 yaşında milli mücadeleye katılan ve 55 yıldır vatan için mücadele eden beni susturamaz.

Bu toprakların kurtuluşu için savaşmamış, kan dökmemiş, silah elde vuruşmamış vurguncuların, doymak bilmez para hırsları için topraklarımızı beton yığınları ile doldurmalarına sessiz kalmayacağız.

Saldırıları vız gelir. Yaptığım belgelere dayalı yayınlar, başta twitter olmak üzere sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından okundu. Yazılı ve görsel medyada defalarca manşetlere taşındı.

Türk ulusu ve Halkımız, topraklarımızın yağmalandığını ve tehlikeli gidişi gördü ve ayağa kalktı.

Anavatanın belirleyici tavrıyla, KKTC Meclisi tehlikeli gidişi durduracak bir yasayı yaptı. Yasa, eksikleri olmasına karşın vatan topraklarının bazı avukatlar ve yapsatçı müteahhitler tarafından Yahudilere ve diğer yabancılara peşkeş çekilmesini ve demografik yapımızın değişmesini önleyecek içeriktedir.

Bu yasayla maddi çıkarlarına darbe vurulmasından ve Rum yönetiminin on yıllardır sürdürdüğü korkutma sindirme çökertme kampanyasından beni sorumlu tutmaktadırlar.

Rum yönetiminin yıllardır sürdürdüğü alçakça saldırılara karşı hiçbir ciddi önlem almayan, misillemede bulunmayıp susan işbirliği yaptıkları siyasileri eleştirmek yerine sürekli Ruma misilleme yapılmasını savunan ve bu çerçevede 8 ciddi öneri ortaya koyan bana saldırmak art niyetlidir

Öfkelerinin nedeni onlara biat etmemem, reklamlarını yapmamam ve başıboşluğa, soyguna, vurguna ve vatan topraklarını peşkeş çekmelerine karşı çıkmamdır.

İtler ürüyecek KKTC kervanı yürüyecektir.

Ürüyen üç kağıtçılar muhatabım değildir.

Bu bağlamda, müteahhit ilanları ile beslenen "Haber Kıbrıs" adlı internet gazetesinin, aylarca yaptığım belgeli yayınlara tek satırlık yer vermezken, Ayhan Arıklı adlı yapsatçı müteahhidin şahsi Facebook sayfasında yayınladığı bana yönelik sataşmasını haber yapması manidardır

Bu durumda yanıt hakkı gereği yazdığım bu yanıtı da haber yapıp yapmayacağını göreceğiz.

(Nitekim bu yanıtımın üzerinden 1 hafta geçmesine karşın haber yapmamışlar ve yanıt hakkımı çiğnemişlerdir. İnşaat şirketlerinden beslenmek işte böyle bir şeydir.)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
T. Duru 3 hafta önce

Devam edin