Öne Çıkanlar Sağlık Bakanı Suç Uşak Göbeklitepe S proteini

Bölüm -2

Yazan Rüya TEKİN

Bir önceki yazımda sizlere Klordioksitin nasıl hazırlanabileceğinden ve bazı kullanım Protokollerinden bahsetmiştim.

Bugün sizlerle geri kalan kullanım Protokollerini paylaşmak istiyorum.

Protokol F bir antivirüs protokolüdür ve sık olarak kullanılır.1 ml’%0,3 CDS’nin (3000 ppm klordioksit çözeltisi) 1 litre su ile her 15 dakikada bir 1 saat 45 dakika süreyle yani sekiz doz alınmasından oluşur. Bu protokol esas olarak anti viral enfeksiyonlarla ortaya çıkan hastalıkların tedavisi için uygundur.

Protokol G Bu protokolde sadece Klordioksit gazı kullanılır. Cam bir bardağa 6 ila 8 damla CDL/ CDS damlatılır, tedavi edilecek bölge hava almayacak sekilde bardağın açık kısmına yerleştirilir. Uygulama süresi 3 dakikadır.

HAVANIZI TEMİZLEYİN

Protokol H evde veya bulunduğunuz ortamda hasta birileri varsa veya aynı odada kalmak zorundaysanız bu protokolü uygulayarak hem ortamdaki havayı arındırmış hemde bulaşıcılığı önlemiş olursunuz. Bunun için yapmanız gereken 6-12 damla Klordioksit çözeltisini bir bardağa koyup odanın bir yerine yerleştirilmesidir. Oda sıcaklığına bağlı olarak buharlaşması daha kısa sürer.

BÖCEK ISIRIKLARI

Protokol İ Böcek sokmalarında uygulanan protokoldür. Böcek sokmalarında gazlı bezi Klordioksit çözeltisine batırıp ısırığın olduğu yere konup kuruması beklenir.

Protokol J Ağız hijyeni diş problemleri için faydalıdır. Gargara veya diş fırçalamak için kullanılabilir. 200ml suya 10ml CDS damlatılarakl kullanılır. PH derecesi nötr olduğundan diş minesine zarar vermez.

Protokol K (göğus kanseriyken en sık kullandığım protokolden birtanesi) bu protokol DMSO (Dimetil Sülfoksit ) ile birlikte kullanılır. DMSO yu daha sonraki yazımda sizlerle daha detaylı paylaşacağım.

KANSERLİ HÜCRELERE

Bu protokol Akne, Meme kanseri, fıtık, migde tümörleri, Menenjit, Tiroid kanser tedavisinde kullanilabilir. Direk olarak cilde uygulanır. Bunu yapmak için cam bir spray şişenin içine 20 damla CDS 50ml du ile karıştırın başka bir cam bardakta 3 çay kaşığı DMSO bir çay kaşığı su ile birleştirin. Günde 10 kez her saat başı önce Klordiksit çözeltisi şikayetli bölgeye sıkılır ardından DMSO karışımı sürülür. Bu işlem haftada 3 gün yapılıp 4 gün ara verilir. Ciltte kuruma meydana gelirse, zeytin yağı ile nemlendirebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta ciltte uygulayacağınız bölgenin çok temiz olmasıdır( DMSO taşıyıcı madde olduğundan)

Protokol L rahatlatıcı banyo protokolüdür. Doldurduğunuz banyo suyuna 30- 60 damla CDS damlatılır ve 20 dakika kadar içinde yatılır. Açık yaraların kapanmasında, zona ve diğer cilt hastalıklarinda kullanılabilir.

Protokol M sıtma için uygulanan bir protokoldür. Yetişkinlerde akut sıtmaya yaklaşım bir ila iki saat arayla yüksek dozda15 damla CDS Klordioksit çözeltisi almaktır. Çoğu semtom ikinci dozdan sonra kaybolmalıdır. Semtomlar devam ederse, saate 3 damla olarak kullanılır. Çocuklar için vücut ağırlığının 4kg başına bir damla olarak hesaplanır.

ÇOCUKLAR İÇİN KULLANIM

Protokol N çocuklar icin uygulanan bir protokoldür. Genel kural olarak 100ml suya 12kg ağarlık başına bir damla CDS olarak kullanılır. Damlalar süt ile karıştırılarakta çocuklara verilebilir. 5kg vücut ağırlığına günde 3 damla 10‘a bölunür

15kg vucüt ağırlığına 6 damla, 30kg vücut ağırligına 8 damla, 40kg vücut ağırlığına 12 damla olarak kullanılır.

GÖZ SAĞLIĞI

Protokol O, göz sağlığı icin kücük bir cam şisede hazırlanır. 50ml izotonik salin solüsyonu, 5ml CDS, 3ml DMSO karıştırılır iki saatte bir göze 5 damla damlatılır. Hazırlanan solüsyonun muhafaza süresi ışık görmeyen serin bir yerde 3 gündür.

Protokol P bir çok kronik rahatsızlığın sebebi parazitlerdir. Bu protokol 3 ay boyunca uygulanabilir. Tedavi sırasında özellikle başlangıçta CDS ile lavman yapılmasının yanı sıra, hint yağı Epsom tuzu veya sinameki yaprağı gibi bitkisel bir destekle bagırsaklarin temizlenmesidir.

Protokol Q kurdeşen ve yanıklar içindir. Bu protokolde iki kullanım şekli vardır. Yanıklar şiddetli ise (3000ppm ) CDS doğrudan yanık üzerine sprey olarak kullanmak hemen rahatlama hissettirir.

Protokol U Akut ve acil durumlar protokolü. Böbrek iltihabı, idrar yolları iltihabı, kulak iltihabı, gıda zehirlenmesi, ateş, migde bağırsak enfeksiyonu ani kusma gibi spesifik, hafif fakat akut tedavilerde kullanılır. Kullanım şekli 6 damla CDS 200ml suya damlatılır ve içilir 2 saat sonra tekrar edilir. Devamında her iki saatte bir 3 damla 8- 10 doz olana kadar kullanılır.

Protokol V Vajinal kullanım içindir. Mantar hastalığı, polipler, rahim ağzı kanseri veya miyomlarda kullanılır. Eczanelerden temin edebileceğiniz vajinal durulama şişesine 500ml vücut ısısında suya 6 damla CDS damlatılarak durulama yapılır. Bir kac saatte bir tekrarlanır. Yeni doğum yapmışlara veya yeni ameliyat olmuşlara uygulanmaz.

Protokol X bu protokol ağır metallerin detoksu için kullanılır ve Protokol B nin 3 ay boyunca 3 hafta boyunca uygulanıp bir hafta ara verilmesinden oluşur.

Protokol Y Enjeksoyon olarak kullanılır. Bu protokol yalnızca uzmanlar veya sağlıkcılar tarafindan uygulanmalıdır. Bu sebepten dolayı detaylarına affınıza sığınarak şimdilik değinmeyeceğim.

Benim için önemli olan ve bahsetmek istediğim bir konuda CD ( MMS ) ile CDS/CDL ( Klordioksit çözeltisi ) arasindaki fark. Bu iki madde aynı değildir ve kullanım şekilleri ve alanları arasında büyük fark vardık. Benim yazılarımda bahsettigim CDS yani Klordioksit çözeltisidir. Dikkatimi çeken bu iki maddenin arasındaki farkın bilinmemesi ve genelde aktifleştirilmemiş hali MMS ile karıştırılmasıdır.

Yazdıklarım tıbbı tedavilere yönelik bir öneri olmayıp tecrübelerimden ve olumlu sonuçlar alan insanların bilgilendirmelerinden oluşmaktadır.

Bütüne katkı ve şifa olsun.

Anahtar Kelimeler:
KlordioksitCDSKanser
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.