Öne Çıkanlar Tek Sağlık İpek Yolu Recep Tayyip Erdoğan Yedi NUHİ Kanunun Güneysu

KKTC’DE CHABAD’CI SİMON EYLEMİ

Haber Merkezi İskele / 14 Ekim 2024

Rum kesiminde tutuklu yargılanan CHABAD’cı Simon Aykut, KKTC’de çalıştırmak için getirdiği kişileri ile uydurduğu “Hakların Korunması İnisiyatifi Eylemi” adı altında gösteri yürüyüşü yapacak.  

Yaptıkları duyuruya göre,  Lefkoşa Ortaköy’den Metehan sınır kapısına kadar yürüyüşe geçecekler, hazırlanan basın bildirisini okuduktan sonra taleplerini  BM Barış Gücü yetkililerine ileteceklermiş.

Dünyayı kana bulmaya devam eden CHABAD’ın organizasyonu ile Kıbrıs’a gelen Simon ve çetesinin deşifre olması sonucu bir çok soru işaretleri eşliğinde Rum kesiminde gözaltına alınmıştı. Tutuksuz yargılanmak için de KKTC’yi  Yahudi Merkezi yapmak için örgütlenen CHABAD’ın kefil olmak istedi. Fakat Rum mahkemesi bu isteği ret etmişti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın BM direktifi ile 3’lü yemek için New York’a gittiği bir zamanda, Simon ve çetesinin bu eylemi, 15 Ekim 2024 tarihli yemekte konuşulacağı da gelen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 2 gün önce

Uyu uyu ve uyu