Öne Çıkanlar KKTC DSÖ Göbeklitepe mRNA Chabad

-İSRAİL KARPAZ’I TERK ETTİ!

Haber Merkezi Karpaz / 3 Ağustos 2024

Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinde başlayan soykırım, KKTC’de yatırımcı maskesi ile iş yapan CHABAD’çı Siyonistlerin de maskesini düşürdü.

Siyonistler KKTC’deki tapulu işgalin en stratejik yerlerinden birisi olan Karpaz Gate Marina’yı korkudan işletemez duruma geldiler.  

İngiltere merkezli Lewis Trust Group’un sahibi olan Yahudi asıllı, İngiliz ve İsrail vatandaşı, İsrail Savunma Kuvvetleri’ne (IDF) yaptığı yardımlarla tanınan, tescilli ve ödüllü Siyonistlerden David Lewis’e şaibeli bir hava parası ile Sıdıka Atalay tarafından 2005 yılında 49 yıllığına kiraladığı kamu arazisi üzerinde inşa ettiği Karpaz Marina’nın yönetimi Cuma günü sabah saat 9-10 arası yapılan toplantı sonrası ARKIN Group’a bırakıldı.

Siyonistlerin etkin isimlerinden David Lewis

KKTC’yi Karpaz Gate Marina’yı, "Northeren Cyprus" adı ile Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi’ne  (ICOMIA) kayıt yaptırarak, uluslararası statü kazandırarak liman çalıştıran 87 yaşında vefat eden David Lewis’in aynı zamanda temsilcisi de olan İsrail’li yönetici Liza SİNGER görevini bırakarak limanı terk etti.

Ercan’dan havalimanından giriş yaparak bir aydır gelmediği KKTC’ye Çarşamba günü gelen Liza SİNGER beklenen liman devrini de gerçekleştirmiş oldu.

Karpaz Gate Marina’yı işleten İsrailli grubun temsilcisi ve yöneticisi olan Liza SİNGER’in limanı bırakma nedeni olarak, Gazze’de yaşanan soykırım ile devam eden gelişmelerin sonucunda ortaya çıkan korku ve can güvenliği olarak gösterildi.

KKTC’de stratejik önemi dikkate alınmadan, kamu arazisi üzerine 49 yıllığına yapılan Karpaz Gate Marina’nın kiralama sürecinin askıya alınması ve iptal edilmesi de gündeme geldi.

Ayrıca KKTC’de Lewis Trust Group’a ait veya temsilcileri Liza SİNGER’in üzerine kayıtlı ve işletmesinde bulunan diğer taşınmazların akıbeti de merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 2 ay önce

Ne güzel bi haber