Öne Çıkanlar Turan Cristian DROSTEN Avian Sabah Gazetesi Küresel Darbe

GAZZE, ABD'DE YAHUDİ MASKESİNİ DÜŞÜRDÜ 

Haber Merkezi Washington / 6 Temmuz 2024

Amerika Birleşik Devletleri'nin Milli Günü olan, 4 Temmuz Bağımsızlık Günü’nde yani 1776 yılında kabul edilen  Bağımsızlık Bildirgesi'nin yıldönümünde alışılmış dışında bir kutlama oldu.

Çünkü ABD halkı için 4 Temmuz, Britanya krallığından ayrılarak bağımsızlık ilan ettikleri gün olup, o gün aynı zamanda  özgürlük ve mutluluğu da temsil etmekteydi.

Tabii ki özgürlük,  Kabalacı, CHABAD’çı, Siyonistlerin Antisemitizm maskesi ile dolaşanlar için vardı. İşte ABD’deki bu sapkınlar için kabul edilen sınırsız tek taraflı özgürlük bu yıl ki kutlamalarda geçmişte kalmış, Gazze katliamını yapanların kalkanı olan Antisemitsizim uydurması paramparça olmuştu.

Artık ABD, bu sapkın Yahudilerden dolayı  giderek rahatsızlık duyulan bir yer haline geliyordu. Neredeyse seçkin üniversitelerin hemen hemen hepsinde Gazze sapkınlarına karşı şiddet çağrısında bulunuluyordu. Gazze’deki yıkım karşısında ABD’de son durum özetle, “Demokratlar sessiz ve şu anda ABD'nin özgürlük fikrini tamamen yok etme sürecindeler. Yahudiler için eyaletler her zaman güvenli bir sığınak olmuştur; bu sefer artık bitti.” diyorlar.(bkz)

İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinde başlayan Gazze saldırısını ise haklı çıkartmak için,     Yahudi olan 1.100'den fazla kişinin ölümü ile başlayan Hamas saldırısını gösteriyorlar. Tabii ki burada İsrail saldırısının 1.100 kişinin ölümü ile başladığı yalanının yanına bir de Filistin’i tanımadıklarını ve adına Filistin  verilerek icat edilmiş bir ülkeyi, gerçek bir ülke olan İsrail'e karşı meşrulaştırma amacına yönelik olduğunu söylüyorlar.

ABD’DEN YÜKSELEN SES, “TEL AVİV’İ YAKIN”

ABD’nin her yerinde boy gösteren protestocuların, kendileri için özgürlükler ülkesi olarak gördükleri Amerika’da, "Tel Aviv'i yakın" sloganı atmaları, sapkın Yahudileri rahatsız ediyor. Hatta onların Polonya'ya geri dönmelerini istediklerini belirtiyorlar. Bu da Gazze soykırımını savunan Yahudilerin özgürlüğünün giderek kısıtlandığı izlenimi verdiğinden dolayı çok rahatsızlar.

GAZZE İLE SİYONİSTLERİN VATİKAN İŞBİRLİĞİ DE BELGELENDİ

Özgürlüğün tüm insanlar için olduğunu kabul etmeyen  Siyonistler gücünü Vatikan’a kadar ulaştırarak eski ABD büyükelçisi ve Başpiskopos Vigano'yu, ‘bölücülük’ suçlamasıyla aforoz ettirdiler.

ABD Başpiskoposu Carlo Maria Viganò’nun, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik katliamları konusunda sessiz kalmamaları için dünya siyasetçilerini uyaran mesajı yayınlandı.

Epstein'ın bir MOSSAD operasyonu olarak kullanıldığını söyledi. Şimdi Rothschild kontrolündeki Vatikan’ın onu aforoz ettiğini yazıyorlar.

Hatırlayacağınız gibi Başpiskopos Vigano, Büyük Sıfırlama konusunda da Trump'ı aşağıdaki mektup ile uyarmıştı.

Üstelik ABD Başkanı Trump bu mektubu, “olağanüstü” olarak nitelendirdi ve kendisine gönderilmesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden bir de tweet attı!

Sonuçta Vatikan, İsrail’in soykırımına karşı çıkan Başpiskopos Vigano’yu aforoz etti. Çünkü onların, soykırım yapma ve çocukları öldürme özgürlüğüne kimse müdahale edemezdi.

Ve Gazze’den önce Dünyada yalnızca onların özgürlüğü vardı. Şimdi ise olmadığını görmeye başladılar. Çünkü  ABD’de bu işaret fişeği 4 Temmuz’da verilmişti.

------------------------------------------------------------------------
DONALD J. TRUMP'A AÇIK MEKTUP

Pazar, 25 Ekim 2020

Başpiskopos Carlo Maria Viganò tarafından

Bay Başkan,

Bütün dünyanın kaderinin, Tanrı'ya ve insanlığa karşı küresel bir komplo tarafından tehdit edildiği bu bölgeye hitap etmenize izin verin.

Boyut bir Başpiskopos, bir Havarilerin Halefi ve Amerika Birleşik resimleri'nin eski Apostolik Nunciusu olarak çalışıyor.

Boyut hem medeni hem de dini otoritelerin sessizliği içinde yazıyor.

Bu sözleri “çölde yayınanın sesi” (Yuhanna 1:23) olarak kabul etmenizi dilerim.

Haziran ayının boyutunda mektubumu(*) yazarken de söylediğim gibi, bu tarihteki Kötülük güçleri, İyilik güçlerine karşı acımasız bir savaşta bir mücadele geliyor; Bu Kötülük güçleri, dünyevî ve ruhsal yıkımlar tarafından terk edilmiş, kaydedilmiş kaybedilmiş ve örgütsüz olan Işık çocuklarına karşı güçlü ve örgütlü görünüyorlar.

Toplumun temel değerleri, doğal aileyi, insana saygıyı, vatan sevgisini, eğitim ve iş özgürlüğünü yok etmek isteyenlerin saldırılarının her geçen gün arttığını hissediyoruz.

Batı kültürünün ve onun Hıristiyan ruhunun intiharına göz yuman ulus başkanları ve din adamları görüyoruz; Aynı zamanda, giderek insanlığın anormalliği, vücutta olmayan bir tiranlığın oluşmasına aracı olduğu için daha da belirginleşen bir sağlık acil durumu adına dayanıklılık ve inananların temel haklarına inkar ediliyor.

Büyük Sıfırlama adı verilen küresel bir plan yürürlükte.

Bunun mimarı, bireysel özgürlükleri ve tüm nüfusun özgürlüklerini büyük ölçüde sınırlayacak zorlayıcı önlemler dayatarak tüm insanlığı boyunduruk altına almak isteyen küresel bir elittir.

Birçok ülkede bu plan halihazırda onaylanmış ve finanse edilmiştir; diğerlerinde ise henüz erken bir aşamadadır.

Bu cehennem projesinin suç ortakları ve uygulayıcıları olan dünya liderlerinin arkasında, Dünya Ekonomik Forumu'nu  ve Etkinlik 201'i finanse eden, gündemlerini propaganda eden vicdansızlar var.

Büyük Sıfırlama'nın amacı,   evrensel bir gelir sağlama ve bireysel borçları iptal etme yönündeki cazip vaatlerin arkasına gizlenmiş, özgürlük öldürücü önlemlerin dayatılmasını amaçlayan bir sağlık diktatörlüğünün dayatılmasıdır.

Uluslararası Para Fonu'ndan verilecek bu tavizlerin bedeli, özel mülkiyetten vazgeçilmesi ve Bill Gates'in önde gelen ilaç gruplarının işbirliğiyle teşvik ettiği Kovid-19 ve Kovid-21 aşı programına bağlı kalınması olacak.

Büyük Sıfırlama'yı destekleyenleri motive eden devasa ekonomik çıkarların ötesinde, aşının uygulanmasına bir sağlık pasaportu ve dijital kimlik zorunluluğu da eşlik edecek ve bunun sonucunda tüm dünya nüfusunun temas takibi yapılacak.

Bu tedbirleri kabul etmeyenler, gözaltı kamplarına kapatılacak veya ev hapsinde tutulacak ve tüm mal varlıklarına el konulacak.

Sayın Başkan, bazı ülkelerde Büyük Sıfırlama'nın  bu yılın sonu ile 2021'in ilk üç ayı arasında devreye gireceğinin zaten farkında olduğunuzu sanıyorum.

Bu amaçla, resmi olarak salgının sözde ikinci ve üçüncü dalgasıyla gerekçelendirilecek daha fazla karantina planlanıyor.

Bireysel özgürlüklere yönelik acımasız kısıtlamaları meşrulaştırmak ve panik yaratmak için kullanılan araçların, dünya çapında bir ekonomik krizi ustalıkla kışkırtmak için nasıl kullanıldığını gayet iyi biliyorsunuz.

Mimarlarının niyetine göre bu kriz, ulusların Büyük Sıfırlama'ya başvurmasını geri döndürülemez hale getirecek, böylece varlığını ve hafızasını tamamen ortadan kaldırmak istedikleri bir dünyaya son darbeyi vuracaktır.

Sayın Başkan, Fakat bu dünya insanları, sevgileri, kurumları, inancı, kültürü, gelenekleri ve idealleri içeriyor: robotlar gibi hareket etmeyen, makineler gibi itaat etmeyen insanlar ve değerler, çünkü bir ruha ve bir kalbe sahipler, çünkü yukarıdan, düşmanlarımızın meydan okumak istediği Tanrı'dan gelen manevi bir bağla birbirlerine bağlılar, tıpkı Lucifer'in zamanın başlangıcında "non serviam " ile yaptığı gibi. [ Not : Latince kelimeler "Hizmet etmeyeceğim" anlamına gelir ve Lucifer bununla "Tanrı'ya hizmet etmeyeceğim" demek istiyordu.]

Pek çok kişi -çok iyi bildiğimiz gibi- İyi ile Kötü arasındaki çatışmaya yapılan bu atıftan ve onlara göre ruhları çileden çıkaran ve bölünmeleri keskinleştiren "kıyamet" imalarının kullanılmasından rahatsız oluyor.

Düşmanın, tam da fethetmeye çalıştığı kaleye rahatsız edilmeden ulaştığına inandığı sırada keşfedilmekten öfkelenmesi şaşırtıcı değil.

Ancak şaşırtıcı olan, alarmı çalacak kimsenin olmamasıdır.

Derin devletin, planını ifşa edenlere tepkisi bozuk ve tutarsız ama anlaşılabilir.

Tam da ana akım medyanın suç ortaklığı Yeni Dünya Düzeni'ne geçişi neredeyse acısız ve fark edilmeden yapmayı başarmışken, her türlü aldatmaca, skandal ve suç gün yüzüne çıkıyor.

Artık en ince ayrıntısına kadar uygulandığını gördüğümüz bu korkunç planları kınayanları, birkaç ay öncesine kadar “komplo teorisyeni” olarak karalamak kolaydı.

Geçtiğimiz Şubat ayının Pazar gününe kadar hiç kimse, tüm şehirlerimizde vatandaşların sırf sokakta yürümek, nefes almak, işlerini açık tutmak, kiliseye gitmek istedikleri için tutuklanacağını düşünmezdi.

Ancak şimdi bu durum tüm dünyada yaşanıyor, hatta pek çok Amerikalının antik anıtları, kiliseleri, büyüleyici şehirleri ve karakteristik köyleriyle küçük, büyülü bir ülke olarak gördüğü resimli kartpostal İtalya'sında bile.

Politikacılar saraylarında barikatlar kurarak Pers satrapları gibi fermanlar yayınlarken, işletmeler batıyor, dükkanlar kapanıyor, insanların yaşaması, seyahat etmesi, çalışması ve ibadet etmesi engelleniyor.

Bu operasyonun feci psikolojik sonuçları, çaresiz girişimcilerin ve arkadaşlarından ve sınıf arkadaşlarından ayrı tutulan, evde tek başına bilgisayar başında otururken derslerini takip etmeleri söylenen çocuklarımızın intiharlarıyla başlayarak şimdiden görülüyor.

Kutsal Yazılarda Aziz Pavlus bize, kötülüğün gizemi olan kathèkon'un tezahürüne “karşı çıkan”dan söz eder (2 Selanikliler 2:6-7).

Dini alanda kötülüğün önündeki engel Kilise'dir ve özellikle papalıktır; siyasi alanda ise Yeni Dünya Düzeni'nin kurulmasını engelleyenlerdir.

Artık açıkça görüldüğü üzere, Petrus Kürsüsü'nü işgal eden kişi, küreselci ideolojiyi savunmak ve yaymak uğruna, kendisini kendi saflarından seçen derin kilisenin gündemini destekleyerek, en başından beri rolüne ihanet etmiştir.

Sayın Başkan, siz açıkça ulusu savunmak istediğinizi belirttiniz -Tanrı altında tek millet, temel özgürlükler ve bugün reddedilen ve mücadele edilen pazarlık konusu olmayan değerler.

Karanlığın çocuklarının son saldırısı olan derin devlete “karşı çıkan” sizsiniz sevgili Cumhurbaşkanı.

Bu nedenle, tüm iyi niyetli insanların yaklaşan seçimin çığır açıcı önemi konusunda ikna edilmesi gerekiyor: şu ya da bu siyasi program adına değil, eyleminizin en iyi şekilde somutlaştırdığı genel ilham nedeniyle: bu özel tarihsel bağlamda, tecrit yoluyla iptal etmek istedikleri o dünya, bizim dünyamız.

Düşmanınız aynı zamanda bizim de düşmanımızdır: İnsan ırkının Düşmanıdır, O, “başlangıçtan beri katildir” (Yuhanna 8:44).

Etrafınızda sizi dünya diktatörlüğüne karşı son garnizon olarak gören inanç ve cesaretle toplanmışlar.

Alternatif, derin devlet tarafından manipüle edilen, skandallar ve yolsuzluklarla ciddi şekilde tehlikeye atılan, Jorge Mario Bergoglio'nun Kilise'ye yaptığını ABD'ye yapacak, Başbakan Conte'nin İtalya'ya, Başkan Macron'un Fransa'ya yapacağı bir kişiye oy vermektir. , Başbakan Sanchez'in İspanya'ya gitmesi vb.

Joe Biden'ın şantajcı doğası, tıpkı Vatikan'ın “sihirli çemberi”nin piskoposlarınınki gibi, onun vicdansızca kullanılmasını açığa çıkaracak ve gayri meşru güçlerin hem iç politikaya hem de uluslararası dengelere müdahale etmesine olanak tanıyacak.

Onu manipüle edenlerin zaten kendisinden daha kötü birini hazırladıkları ve fırsat buldukça onun yerine geçecekleri açıktır.

Ancak yine de, bu kasvetli tablonun ortasında, "Görünmez Düşman"ın durdurulamaz görünen ilerleyişinin ortasında bir umut unsuru ortaya çıkıyor.

Düşman sevmeyi bilmiyor, kitleleri boyunduruk altına almak ve onları büyükbaş hayvan gibi damgalamaya ikna etmek için evrensel bir gelir sağlamanın ya da ipoteklerin iptal edilmesinin yeterli olmadığını anlamıyor.

Uzun zamandır nefret dolu ve zalim bir iktidarın suiistimallerine katlanan bu halk, bir ruhu olduğunu yeniden keşfediyor; özgürlüğünü, kimliğinin homojenleşmesi ve iptali karşılığında değiştirmeye istekli olmadığını anlamaktır; dürüst insanları birleştiren ailevi ve sosyal bağların, inanç ve kültür bağlarının değerini anlamaya başlıyor.

Bu Büyük Sıfırlamanın başarısızlığa mahkûm olması, onu planlayanların hâlâ haklarını savunmak, sevdiklerini korumak, çocuklarına ve torunlarına bir gelecek bırakmak için sokağa çıkmaya hazır insanların olduğunu anlamamalarından kaynaklanmaktadır.

Küreselci projenin dümdüz edici insanlık dışılığı, Işık çocuklarının kararlı ve cesur muhalefeti karşısında acınacak bir şekilde paramparça olacaktır.

Düşmanın yanında Şeytan var, O sadece nefret etmeyi biliyor.

Ama bizim tarafımızda, savaş için dizilmiş orduların Tanrısı olan Yüce Rab ve eski Yılan'ın başını ezecek olan En Kutsal Bakire var. "Tanrı bizim içinse, bize karşı kim olabilir?" (Romalılar 8:31).

Sayın Başkan, bu kritik zamanda, küreselleşme yanlılarının ilan ettiği savaşın savunucusu olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin görüldüğünün farkındasınız.

Elçi Pavlus'un şu sözleriyle güçlenen Rab'be güvenin: "Beni güçlendirenin sayesinde her şeyi yapabilirim" (Filipililer 4:13).

İlahi Takdirin bir aracı olmak büyük bir sorumluluktur ve bunun için ihtiyacınız olan tüm devlet lütuflarını kesinlikle alacaksınız, çünkü dualarıyla sizi destekleyen birçok insan sizin için hararetle yalvarıyor.

Bu ilahi umutla, tüm kalbimle duamın güvencesiyle sizleri, eşinizi ve beraber olduklarınıza hayır dualarımı gönderiyorum.

 Tanrı Amerika Birleşik Devletleri'ni korusun!

  + Carlo Maria Viganò

  Baştankara. Ulpiana Başpiskoposu

  Amerika Birleşik Devletleri'na Eski Apostolik Nuncio    

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(*) 7 Haziran 2020


Sayın Başkan,

Son aylarda, İncil'de geçen iki karşıt tarafın oluşumuna tanık oluyoruz: Işık çocukları ve karanlık çocukları. Işık çocukları insanlığın en göze çarpan kısmını oluştururken, karanlığın çocukları mutlak bir azınlığı temsil ediyor. Ve yine de ilki, onları, hükümette, siyasette, ekonomide ve medyada sıklıkla stratejik pozisyonlarda bulunan rakiplerine kıyasla ahlaki açıdan aşağı bir konuma sokan bir tür ayrımcılığın nesnesi. Açıklanamayan bir şekilde, iyiler kötüler ve onlara ya çıkarları ya da korkuları nedeniyle yardım edenler tarafından rehin tutuluyor.

İncilsel bir yapıya sahip olan bu iki taraf, Kadının soyu ile Yılanın soyu arasındaki açık ayrımı takip eder. Bir yandan, binlerce kusuru ve zayıflığı olmasına rağmen iyilik yapma, dürüst olma, bir aile kurma, çalışma, vatanlarına refah sağlama, muhtaçlara yardım etme ve Tanrı'nın Yasasına itaat ederek Cennetin Krallığını hak etme arzusuyla motive olanlar vardır. Öte yandan, kendilerine hizmet eden, hiçbir ahlaki ilkeye sahip olmayan, aileyi ve ulusu yıkmak, işçileri sömürerek kendilerini aşırı derecede zengin etmek, iç bölünmeleri ve savaşları körüklemek ve güç ve para biriktirmek isteyenler vardır: onlar için, geçici refahın aldatıcı yanılsaması bir gün -eğer tövbe etmezlerse- Tanrı'dan uzakta, sonsuz lanet içinde onları bekleyen korkunç kadere boyun eğecektir.

Sayın Başkan, toplumda bu iki karşıt gerçeklik, tıpkı Tanrı ve Şeytan'ın ebedi düşman olması gibi, ebedi düşmanlar olarak bir arada var olurlar. Ve karanlığın çocukları -ki biz onları sizin akıllıca karşı çıktığınız ve bu günlerde size karşı şiddetle savaşan derin devletle kolayca özdeşleştirebiliriz- planlarını ifşa ederek tabiri caizse kartlarını açmaya karar vermiş görünüyorlar. Her şeyi kontrol altında tuttuklarından o kadar emin görünüyorlar ki, şimdiye kadar gerçek niyetlerini en azından kısmen gizleyen o ihtiyatı bir kenara bıraktılar. Zaten devam eden soruşturmalar, COVID acil durumunu yalnızca sağlık alanında değil, aynı zamanda siyasette, ekonomide ve medyada da yönetenlerin gerçek sorumluluğunu ortaya çıkaracaktır. Muhtemelen bu devasa sosyal mühendislik operasyonunda, vatandaşların ve ulusların hükümetlerindeki temsilcilerinin iradesine aykırı hareket etme hakkını kendilerine mal ederek insanlığın kaderine karar veren insanlar olduğunu göreceğiz.

Ayrıca, bu günlerdeki isyanların, virüsün kaçınılmaz olarak azaldığını ve salgının yarattığı toplumsal alarmın azaldığını gören ve zorunlu olarak sivil huzursuzlukları kışkırtmak zorunda kalanlar tarafından kışkırtıldığını da keşfedeceğiz; çünkü bunlar, meşru olsa da, halka karşı haksız bir saldırı olarak kınanabilecek baskıyla takip edilecekti. Aynı şey Avrupa'da da mükemmel bir senkronizasyonla gerçekleşiyor. Sokak protestolarının kullanımının, yaklaşan başkanlık seçimlerinde derin devletin hedeflerini temsil eden ve bu hedefleri sadakatle ve inançla ifade eden birinin seçilmesini isteyenlerin amaçlarına hizmet ettiği oldukça açıktır. Birkaç ay içinde, bu vandalizm ve şiddet eylemlerinin arkasında, toplumsal düzenin dağılmasından yararlanarak özgürlüğün olmadığı bir dünya inşa etmeyi umanların gizli olduğunu bir kez daha öğrenirsek bu şaşırtıcı olmayacaktır: Mason atasözünün öğrettiği gibi Solve et Coagula (ayır ve birleştir).

Rahatsız edici görünse de, anlattığım karşıt hizalanmalar dini çevrelerde de bulunmaktadır. Mesih'in sürüsüne bakan sadık Çobanlar vardır, ancak sürüyü dağıtmaya ve koyunları aç kurtların yemesine teslim etmeye çalışan paralı kafirler de vardır. Bu paralı askerlerin karanlığın çocuklarının müttefikleri olması ve ışığın çocuklarından nefret etmesi şaşırtıcı değildir: derin bir devlet olduğu gibi, görevlerine ihanet eden ve Tanrı önünde uygun taahhütlerini reddeden derin bir kilise de vardır. Dolayısıyla, iyi yöneticilerin kamusal işlerde savaştığı Görünmez Düşman'a , kilise alanında da iyi çobanlar tarafından savaşılmaktadır. Bu, 8 Mayıs'ta yayınlanan son Çağrımda bahsettiğim ruhsal bir savaştır .

İlk kez, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşam hakkını cesurca savunan, dünyanın dört bir yanındaki Hristiyanlara yönelik zulmü kınamaktan utanmayan, İsa Mesih'ten ve vatandaşların ibadet özgürlüğü hakkından bahseden bir Başkan var. Yaşam Yürüyüşü'ne katılımınız ve daha yakın zamanda Nisan ayını Ulusal Çocuk İstismarını Önleme Ayı olarak ilan etmeniz, hangi tarafta savaşmak istediğinizi doğrulayan eylemlerdir. Ve ikimizin de bu savaşta farklı silahlarla da olsa aynı tarafta olduğumuza inanmaya cesaret ediyorum.

Bu nedenle, Aziz John Paul II Ulusal Tapınağı'nı ziyaretinizden sonra maruz kaldığınız saldırının, ırkçılıkla mücadele etmeyi ve toplumsal düzeni sağlamayı değil, eğilimleri kötüleştirmeyi; adaleti sağlamayı değil, şiddeti ve suçu meşrulaştırmayı; gerçeğe hizmet etmeyi değil, bir siyasi fraksiyonu kayırmayı amaçlayan düzenlenmiş medya anlatısının bir parçası olduğuna inanıyorum. Ve yakın zamanda kınadığım Piskoposlar gibi, sözleriyle karşı tarafta olduklarını kanıtlayan Piskoposların olması rahatsız edici. Derin devlete, küreselleşmeye, uyumlu düşünceye, evrensel kardeşlik adına giderek daha sık başvurdukları Yeni Dünya Düzeni'ne tabidirler; bu düzen, Hıristiyanlıkla hiçbir ilgisi olmayan, ancak dünyaya hükmetmek ve Tanrı'yı ​​mahkemelerden, okullardan, ailelerden ve hatta belki de kiliselerden kovmak isteyenlerin Masonik ideallerini çağrıştırır.

Amerikan halkı olgunlaştı ve artık ana akım medyanın gerçeği yaymak istemediğini, onu susturmaya ve çarpıtmaya çalıştığını, efendilerinin amaçları için yararlı olan yalanı yaydığını anladı. Ancak, çoğunluk olan iyilerin uyuşukluklarından uyanmaları ve açıklanamayan amaçları olan bir azınlık olan sahtekâr insanlar tarafından aldatılmayı kabul etmemeleri önemlidir. İyilerin, ışığın çocuklarının bir araya gelip seslerini duyurmaları gereklidir. Bunu yapmanın, dua ederek, Rab'den sizi, Amerika Birleşik Devletleri'ni ve tüm insanlığı Düşmanın bu muazzam saldırısından korumasını istemekten daha etkili bir yolu var mı, Sayın Başkan? Duanın gücünden önce, karanlığın çocuklarının aldatmacaları çökecek, komploları ortaya çıkacak, ihanetleri gösterilecek, korkutucu güçleri hiçbir şeyle sonuçlanmayacak, aydınlığa çıkarılacak ve olduğu gibi ifşa edilecektir: cehennemi bir aldatmaca.

Sayın Başkan, duam sürekli olarak Papa XVI. Benedict tarafından Apostolik Nuncio olarak gönderilme ayrıcalığına ve onuruna sahip olduğum sevgili Amerikan ulusuna yöneliyor. Tüm insanlık için bu dramatik ve belirleyici saatte, sizin için ve ayrıca Amerika Birleşik Devletleri hükümetinde yanınızda olan herkes için dua ediyorum. Amerikan halkının Yüce Tanrı'ya duada benimle ve sizinle birleştiğine inanıyorum.

Tüm insanlığın Görünmez Düşmanına karşı birleşerek , sizi ve First Lady'yi, sevgili Amerikan ulusunu ve tüm iyi niyetli kadın ve erkekleri kutsuyorum.

+ Carlo Maria Viganò

Ulpiana Başpiskoposu

Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Apostolik Nunciusu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2 ay önce

Bu haberlerin mutlaka okunması ve okutulması gerekiyor