Öne Çıkanlar Turan Cristian DROSTEN Avian Sabah Gazetesi Küresel Darbe

CHABAD SİMON’A KEFİL OLDU!

HABER Merkezi Lefkoşa / 21 Temmuz 2024

KKTC’de hala Simon’u yatırımcı görenlerin dikkatine! Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde Simon’a kefil olan, Gazze’de insan soykırımı yapan, çocuk katili ve kanla beslenen CHABAD!

Ve Simon İsrail menfaatleri” için KKTC’de olduğunu da Rumlar söylüyor!  

İşte bu bağlamada ki bir oyunla AFİK Group CEO’su Simon Mistriel Aykut’un, 9 Eylül tarihinde görüşülmeye başlayacak davaya kadar tutuklu kalmasına yaptığı itiraz yine kabul edilmedi!

Aykut’un adaletten kaçma riskinin aşikar olduğuna hükmedildi. Rum tarafındaki Temyiz Mahkemesi Simon Aykutu’un şartlı tahliye talebine ilişkin CHABAD Hahamı Aryeh Ze'ev Raskin yazılı taahhüde bulunarak, Simon’un Larnaka’daki sinagogdaki kalmasını istedi.  Mahkeme Simon’un duruşma gününe kadar sinagog’da kalma talebini ret etti. Hakim talebe ilişkin kararında, o zaman Hristiyan Kilisede, Müslüman’lar da Cami de kalsın anlamı çıkacağını belirtti

KKTC’DEKİ ŞİRKET İSRAİL ÇIKARLARI İÇİN KURULDU!

Güney Kıbrıs Rum Yönetiminde, İşgal altındaki topraklarda inşaat yapan, İsrail çıkarlarının(bkz) şirketi olarak görünen  AFİK Grubunun kurucusu Aykut hakkında dava açılmadan önce, kara para aklama, suç işlemek için komplo kurma, başkasına ait taşınmaz malda dolandırıcılık yapma, başkasına ait taşınmaz malda hukuka aykırı bulundurma, mülkiyeti ve kullanımı ile dolandırıcılık için komplo kurma olmak üzere toplam 7 suçtan Polis, 2020 yılının Ekim ayından bu yana, dört yıldır soruşturma yürüttüğü de ortaya çıktı.

KKTC’de Simon Aykut’un Afik Grubu şemsiyesi altında Gastria, Akanthou, Ayios Amvrosios, Girne ve İskele'deki parsellerde Caesar Blue, Caesar Beach, Caesar Breeze, Caesar Bay, Caesar Cliff ve Caesar Resort gibi projeleri içeren Caesar Projesi'ni başlattığı belirtildi.

SİMON OĞLUNU SUÇLADI

Ayrıca Aykut’un avukatı Maria Neofitu, Aykut’un Afik Group ile Dumica Constractions Ltd’yi kurduğunu, ancak hisselerini aranan oğullarından birine devrettiğini savunarak ilgisi olmadığını iddia ederken dolaylı olarak, eğer bir suçlu varsa o da oğlu olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tevfik Y 2 ay önce

UBP aciklama yapsin

Avatar
Polat 2 ay önce

Ne olacak şimdi cafer