BÜLENT 1 NUMARAYI BİLİYORDU!

YAZARLAR

“CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, BİZ YIKARIZ”

Yazan Muammer KARABULUT

Ergenekon’da herkes 1 numarayı ararken, iki dedesinden birisinin adını saklayan dönemin TBMM Başkanı Bülent ARINÇ kumpas senaryosunun kahramanı olan, yani aranan, o 1 numarayı biliyordu.

Samanyolu TV’de ilk bölümü 21 Eylül 2004'te yayınlan ve 30 Haziran 2006 yılına kadar tam 78 bölüm çekilen, “Şubat Soğu” dizisinin izleyicileri arasında Bülent ARINÇ da vardır. Dizi yayındayken Samanyolu TV’de, Ahmet BÜKEN ve Hidayet KARACA’nın sunduğu programa katılan TBMM Başkanı ARINÇ’a sorarlar, -Efendim sizi dizide en çok, Mehmet Aziz TARMAN mı (Sebatay Sevi’nin günümüzdeki takipçilerine binaen temsili ismi, Tahir Mutlu ile 30 yıl öncesinden birbirlerini tanıyorlar -1 numara) etkiliyor?

Bülent ARINÇ, “- Hayır beni en çok Tahir MUTLU (Fethullah GÜLEN) etkiliyor.” diyerek yanıtlar.

Programın ilerleyen bölümünde ARINÇ soru sorulmadan, “Düğmeye basanı gerçekten öğrenmek istiyor musunuz… Ben size düğmeye basanı söylerim ama bu konuda başka bir soru sormayacaksınız.” İfadesinin ardından sunucu buyurun söyleyin. Bunu üzerine ARINÇ, -Düğmeye basan kişi Mehmet Aziz TARMAN’dır. Kendisi kanlı canlı yaşıyor. Ulusal Güvenlik ve Strateji Komitesi Başkanı’dır.” sözlerini sarf etmiştir.

Fethullah GÜLEN’den için, Ulusal Güvenlik ve Strateji Komitesi Başkanı diyecek kadar bilgiye sahip olan ARINÇ, daha sonra kozmik odaya girilmesinde de başrol oynar.

Ayrıca dizideki Sebatay Sevi’nin temsilcilerinden Mehmet Aziz TARMAN’lar da, “Cumhuriyeti biz kurduk, biz yıkarız.” diyenler cephesindedir.

Türkiye'de, hala Bülent ve Bülentleri sahaya sürenler yargılanmaz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.