KKTC DE AŞI ÖLÜMLERİ ARTIYOR!

HUKUK

KKTC’DE “SAĞLIK BAKANI İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU”

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 29 Ocak 2021

Covid-19’dan yaşanan ölümler her gün televizyonlardan açıklanarak insanlar korkutulurken, AŞI’dan ölüm olunca bırakın açıklamayı ailelerin konuşması dahi engelleniyor!..

Covid-19’dan ölümlerde daha önce yapılmış PCR testinin pozitif sonucu yeterli görülüp otopsi yapılmazken, AŞI’dan ölen iki kişiye hemen otopsi yapılıyor ve ölüm nedeni hemen bulunarak AŞI olmadığı rapor ediliyor!

Dünyada yaşanan, “AŞI DAYATMASI”nın en somut, çelişkili ve korkunç gerçeği KKTC’de AŞI olan iki kişinin ölümü üzerine yaşandı.

AŞI olan iki kişinin ölümü üzerine hemen arkasından otopsi yapıldı. 68 yaşındaki Ergün Çakmak’ın ölüm nedeni, “hipertansiyon, kronik akciğer hastalığı ve geçirmiş olduğu kalp krizi” olarak açıklandı. İki gün öncede yine AŞI olan 86 yaşındaki İbrahim Abdi Gecekuşu vefat etti. Ona da otopsi yapıldı ve ölüm nedeni, “kalp krizi” olarak saptandı.

Bu durumu konuyla ilgili uzman bilim insanlarına sorduk; -Otopsi sonucu bir kişinin aşıdan ölüp ölmediği anlaşılabilir mi? Aldığımız yanıt, “Aşı’nın nasıl ölüme neden olabileceği önceden biliniyorsa anlaşılabilir. Yoksa genel anlamda anlaşılmaz!” oldu.

Her iki KKTC vatandaşı da Sağlık Bakanlığı personeli tarafından davet edildiler ve AŞI olduktan sonra da vefat etti.

Her iki kişinin yakınlardan birisi mesleğinden olmamak için susmak zorunda kalırken diğeri ise facebook hesabından yayınladığı mesajı sildi. Yani konuşmaktan veya ifade etmekten korkuyorlar.

 

Bize gelen bilgilerde daha fazlasıda var. Ama herkes korkuyor ve açıklanmasını istemiyorlar. Biz ise hayatını kaybeden iki KKTC vatandaşı ile ilgili bilgileri açık kaynaklarda var olduğu için yayınladık.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız yetkili ise, “gerek PCR testleri ile olmayan covid-19 vakası çoğalıyor diyerek, insanları eve kapatıp ekonomiyi bitiren, gereksiz karantina ile kısıtlı bütçemizi otellere veren ve şimdi de vaka sayısı artıyor diyerek hiçbir önlem almadan insanlarımız aşılatarak, bu seferde insanlarımızın ölümüne neden olan Sağlık Bakanı Dr. Ali PİLLİ suçludur. Bugüne kadar Covid-19’dan ölen bir kişiye otopsi yapılmazken, AŞI’dan ölen iki kişiye otopsi yapılarak AŞI’yı aklama çabası da Sağlık Bakanlığı’nın için düştüğü aciz durumdur.” dedi.

Yorumlar (3)

Muhittin 4 Yıl Önce

Bu nasıl bir haber yahu ? Hangi yetkili söylesi size bunu ? Bilimsellikten uzak, bağnaz sacma sapan desikodu haberciliği yapmaya utanmalısıniz !

Sıla ezgi 4 Yıl Önce

sanırım hükumetlere çok güveniyorsunuz 1 yıldır işin içindeyiz,neler olduğunu hepimiz gördük PCR testleri hala şüpheli,kayak merkezlerindeki otellerin doluluk oranlarının %90 olmasını saymıyorum bile,birde sinovac aşısının faz 3 aşamasının bizim ülkemizde denendiğini düşünüyorum bakın almanya ne diyor; 'hiçbir aşı onay almadı sadece acil kullanım izni verildi' söyleniyor...

Gülşah Şah 4 Yıl Önce

Siz benim sayfamdaki bir paylaşımı ne hakla alır asılsız bir şekilde yayınlarsınız? Benimle iletişime geçmiş gibi bir de korktuğumu nerden çıkardınız ? Ben edindiğim yeni bilgiler doğrultusunda halkı yanlış bilgilendirmemek ve otopsi raporunu bekleyerek en doğru bilgiyi vermek için sildim. İzinsiz ve asılsız olarak mesajımı aldığınız ve yanlış anlamlar yüklediğiniz için sizin gibi haber yapanları kınıyorum. Benim Alla’tan başka kimseden korkum yoktur !

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.